Girona 2018

La ciutat de Girona ofereix localitzacions cinematogràfiques per a qualsevol gènere: drama, aventura, romàntica o comèdia. El calendari Girona és Hollywood 2018, amb festes estatals, autonòmiques i locals, troba espais gironins per a Elisabeth Taylor, Fred Astaire, Audrey Hepburn, Harold Lloyd, Woody Allen i fins i tot Els Beatles. Ja el pots comprar per només 12€ a les millors llibreries de Girona. Afanya’t, l’any passat es van acabar.

Charles Chaplin i el nano, Jackie Coogan, The Kid (1921), seuen a les escales del carrer del Bisbe Josep Cartañà, les mateixes on es va filmar la famosa escena de Joc de Trons amb Arya Stark (al fons)

Arthur Miller, Eli Wallach, John Huston, Montgomery Clift, Marilyn Monroe i Clark Gable al Museu del Cinema de Girona. Rodatge de The Misfits (1960) de John Huston

 

Sean Connery, Paul Newman i Alfred Hitchcock al carril bici de sota la via del tren. Newman a Butch Cassidy and Sundance Kid (1969) de George Roy Hill. Tots tres amb les bicis municipals de Girona: Ciclista a la vista.

 

Calendari 2017

Jeanne Moreau, Henri Serre  i Oskar Werner al Pont de les Peixateries Velles (pont Eiffel). Jules et Jim (1962) de François Truffaut.

 

 

Cary Grant i Ingrid Bergman al Bistrot de la Pujada de Sant Domènec.

Notorius 1946 d’Alfred Hitchcock.

 

Rita Hayworth al jazz-club Sunset.

Gilda (1946) de Charles Vidor.

(foto: Josep M. Jarabo)

 

Charles Chaplin i Jackie Coogan a la Plaça del Vi.

The kid (1921) de Charles Chaplin.